Domeinnaam vrij?
Is de door uw gewenste domeinnaam nog vrij? Vul de gewenste domeinnaam in. (zonder extensie .nl .com, enz.) en klik op [Controleer]
: :
Alle onderstaande
.com .net .info .org .biz .co.uk .name .cc .us .tv .eu .edu .mobi .nl .ca

Bellen over koper met KPN

Bellen over conventionele koper telefoonlijnen is vandaag de dag echt achterhaald en veel duurder en minder flexibel dan bellen over internet. Nieuw is nu hosted voip. Ook de telefooncentrale via internet dus.

veel bedrijven bellen echter nog  over analoge of (meerdere) isdn2 lijnen van KPN. Hier valt dus op eenvoudige wijze veel te besparen voor ondernemers. Bijkomend voordeel zijn de extra mogelijkheden.

Telefooncentrale ook op internet

In samenwerking met RoutIT gaan we bijzonder hoogwaardige VoiP-oplossing met het BroadWorks platform van Broadsoft aanbieden, waardoor VoIP-diensten ook haalbaar en betaalbaar worden voor kleine en middelgrote organisaties.

Voice over IP was voor het MKB tot nu toe te duur, te ingewikkeld, te beperkt of te laag van kwaliteit. Door de samenwerking met RoutIT en Broadsoft kunnen we VoIP-oplossingen die tot voor kort alleen waren weggelegd voor de grootzakelijke markt, nu aanbieden aan ondernemingen in de segmenten MKB en SMB. Met de nieuwe oplossing zijn we in staat om een hosted IP-telefooncentrale voor al onze klanten in te richten. Daarbij is op termijn ook integratie van mobiele telefonie mogelijk.

Partnership RoutIT

RoutIT levert haar diensten via meer dan 500 partners aan zo’n 20.000 Nederlandse ondernemingen. De toevoeging van de VoIP-diensten van BroadSoft is voor beide groepen van belang. De CSP partners van RoutIT kunnen hiermee dezelfde oplossingen bieden als grote telecomoperators, waarbij ze verzekerd zijn van maximale support en ondersteuning door RoutIT. Voor de eindgebruikers betekent het dat ze hun volledige IT- en telecomoplossing bij één vertrouwde partij kunnen onderbrengen. Dat maakt beheer en support veel makkelijker.

 

 

Door met 2do.nl via internet uw projecten, relaties en tijdregistratie in te voeren, heeft u de doelmatigheid van uw bedrijf in één keer flink verbeterd. Het wordt veel eenvoudiger om te zien of de werkzaamheden op tijd en naar verwachting worden uitgevoerd. Maar ook of de geoffreerde kosten niet worden overschreden. Waar ook ter wereld en altijd waar u een internet verbinding heeft.

Contacten met uw klanten, leveranciers en uw medewerkers verlopen voortaan vlotter.
Kijk op http://2do.nl voor online demo. 

  • Online projectregistratie
  • Online uurverantwoording

Vanaf € 7,00 * ** per maand per gebruiker

*   excl. 19% btw. 
**  betaling per kwartaal

Lees meer...

 

Geen gerommel meer met diskettes, tapes, cd of DVD's. Vanaf nu maakt u via internet automatisch een veilige back-up van uw bestanden met FlexUnit Internet Back-up. Uw data wordt veilig opgeslagen bij Flexunit en is eenvoudig door u weer terug te halen.

  • Nooit meer uw gegevens kwijt
  • Automatische gegevens back-up

Vanaf € 7,00 * ** per maand

*   excl. 19% btw. 
**  betaling per kwartaal

Lees meer...